Wednesday, May 20, 2009

kangan sama uniten

salam..





aku tergerak ati nak tulis nie psal pija duk x abis2 suh aku update blog..hehe

kat uniten dulu kan aku ingt g time mula2 masuk..

erm bngunan pertama aku jejak ialah admin..kat sna aku p daftar la..

da ciap2 aku p hostel lak..nme hostel aku ilmu..tpkan aku tercilap time nak p hostel tu..

aku ter p hostel amanah alahai malu seyh..

ble da check in msuk hostel aku dpt blek same ngan si budak pija nie..

aku lega gak la tgk dye nie cam ok je n bleh masuk ngan aku.

roomate aku yg laen pun bes..

hehe..pastu strt da la minggu orentasi..

mcm2 la berlaku time tu ngan kne pakai bju sukan lah, formal lah..

hurm pling aku bengang ksut heel aku leh putus..

hai pasal duk jalan kaki trun dari mph tu la..haha ganas aku nie..

x bese pkai heel..tu la dpt pun..

korang ingt x g time mula2 msuk kelas..

takut gak la mula2 blaja..

da la speaking jer lecturer tu..ntah hapa ntah..

pling aku malas ble msuk kelas madam shanina..

hehe ampun madam aku ngan pija sgt nakal dlm kelas teacher..

haha ciap leh mean tngkap2 gamba n men dot2 g tu..

pe la nak jadi..

pling aku suke ble msuk kelas madam norgainy..

bes spoting moting la madam tu..

tp time test math ak x dpt skor gak..haha

blaja3 punyer blaja tiba la time exam final..

cuak la 1st time exam sbg budak u kan...em

exam lak kat library yang besor tu..

pas abis exam merdeka2..

sampai bile la nak abis..

nie la keje nyer jd sebagai budak u..

x lari dari test,quiz n assgment yg melambok..

bila la nak grad ni..

bersabarlah kawan2 masa nyer tentu akan tiba..

so, berusahalah kejar cita-cita..

buat mak ngan ayah tersenyum dengan kejayaan kita k..

aku sayang korang sume..

aminn..

daa~~~






6 comments:

PoOhEm0 said...

wahahahaha....
nakal2 pon baek kan kita...
hihihi

miss la tyme ang da,
really miss u...
hahahaha

afifahramli said...

weehuu..

thnx blnje big apple

hannalanina said...

ololo..cuti lg t aku p uniten k..
kte lepak2 g..
da lme x mnum2 air tasik bewak..haha

hannalanina said...

sama2 pipah..
uish2 sodap nyer..

p.i.n.a.t. said...

adeh...
aaa..
jgn ar dtg time aku xde..mencik owhhh~

afifahramli said...

pija da rse air tasek tuh..

yucks..

Post a Comment