Sunday, May 24, 2009

sedih

salam..


semalam abah aku kne tahan masuk wad sebab demam yang x baek2 sejak beberapa hari lalu..
abah start demam since aku blek ke kelantan semula dari cuti sem aku..
ujian Allah pada aku..aku rse klau aku leh terbang skrg gak aku g jge ayah aku kat hospital..
aku risau sgt walaupun akak aku da 3g semalam n aku leh gak tgk abah..
abah cam lemah sgt..suara pun slow jer..aku rse nak nangis jer tp nak wat cm ne..aku kne tabah..padahal dalam ati Allah jer yang tau..
dari jauh aku doakan semoga abah beransur sembuh n sihat semula cam dulu..Aminn

5 comments:

fikri FAUZI said...

hanalanina.
bersabar k.
semua tu dugaan allah tu.
;DD

PoOhEm0 said...

sha bersabaq k..
bykkan berdoa..
spya ayah ang chat k..
dh2 k xmao dh cdey2...
ayh ang skit sikit jer tue..


xmao cdey2 k...

afifahramli said...

smoge ayah ko cpt sembuh..
insyaAllah

p.i.n.a.t. said...

smoga abah ko cepat sembuh..
ameenn..~

hannalanina said...

alhamdulillah..abah da makin sihat..demam pun da berkurang cuma perut jer sakit skit g..smoga abah cepat sembuh..amin

Post a Comment