Friday, November 26, 2010

Sahabat BANTAL BUCUK

salam semua..

Entry kali nie khas buat sahabat bantal bucuk saya..

Cik Enor a.k.a NUR MIHSAH HAFIRAHS BT HASHIM

Nak describe pasal kawan aku sorang nie sangat general..
dia comel, baik, manje, suka mengigau, suke makan tapi tak besor-besor, suka nangis, dan macam-macam lagi..
yang pasti dia seorang yang sangat,sangat,sangat SWEET macam GULA..
hehe hanya aku yang mengerti kamu..dan kamu mengerti aku..haha



Semoga persahabatan bantal bucuk kami kekal sampai syurga..Aminnn

p/s : suke tengok pic nie..kami cenyum sama..kan3


Semalam sahabat bantal bucuk saya kasi KATAK nie..
eeeee Comel kan?..

hehe ada 2..satu pada Enor..satu pada saya..
nak kasi nama ape ek kat cik katak nie??...
hmmm
ok2..
nama nyer

"CIK KUKU"

ada cerita disebalik nama nie..heee :D

" AKU HARAP KO SLALU CENYUM..TAK MAU CEDIH2..
"SEBAB AKU KAN ADA!!"..HEHE

HOPE WE WILL BE BEST FRIEND SAMPAI SYURGA..SAYANG KAMU.."


lots of luv...

2 comments:

cemomoi said...

kim salam hek

SHARIFAH NURUL FARHANA said...

ok2..bleh jer.. =)

Post a Comment